= Prenumeruojama
= Visatekstis
= Atviroji prieiga
= Paveikslėliai
= Vaizdinė medžiaga
= Garsinė medžiaga
Academic Search Ultimate (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė.
EBSCO eBook Academic Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė.
Cambridge Core
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas
HeinOnline
E.knygos teisės ir susijusiomis su teise temomis. Knygas galima skaityti online, dalį teksto kopijuoti, atsispausdinti.
MasterFILE Premier (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė. Knygos pateikiamos skyriais PDF formatu, kuriuos galima skaityti online, kopijuoti, išsisaugoti, atsisiųsti el. paštu, informaciją apie dokumentą galima eksportuoti į bibliografinės informacijos tvarkymo programą (RefWorks).
Online Books Page
Daugiatemė duomenų bazė, kuri suteikia prieigą prie daugiau nei 2 mln. el. knygų, jų tarpe teisės temomis.
Oxford Journals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – teisė (tarptautinė, konstitucinė, ekonominė, medicinos), kriminologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Springer Journals
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – teisė. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė, kriminologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Vilniaus universiteto leidyklos elektroninės knygos
Prenumeruojamos tik elektroninės knygos: monografijos, studijų knygos, straipsnių rinkiniai, šaltinių publikacijos ir kt., daugiausia lietuvių kalba. Instrukcija.
Vilnius Tech elektroninės knygos
Daugiatemė, tarp jų teisė. Prenumeruojamų elektroninių knygų sąrašas
Wiley Online Library
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – teisė, kriminologija. Prenumeruojamos Full Collection žurnalų sąrašas.
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė.
EBSCO eBook Academic Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė.
Cambridge Core
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas
HeinOnline
E.knygos teisės ir susijusiomis su teise temomis. Knygas galima skaityti online, dalį teksto kopijuoti, atsispausdinti.
MasterFILE Premier (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė. Knygos pateikiamos skyriais PDF formatu, kuriuos galima skaityti online, kopijuoti, išsisaugoti, atsisiųsti el. paštu, informaciją apie dokumentą galima eksportuoti į bibliografinės informacijos tvarkymo programą (RefWorks).
Online Books Page
Daugiatemė duomenų bazė, kuri suteikia prieigą prie daugiau nei 2 mln. el. knygų, jų tarpe teisės temomis.
Oxford Journals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – teisė (tarptautinė, konstitucinė, ekonominė, medicinos), kriminologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Springer Journals
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – teisė. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − teisė, kriminologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Vilniaus universiteto leidyklos elektroninės knygos
Prenumeruojamos tik elektroninės knygos: monografijos, studijų knygos, straipsnių rinkiniai, šaltinių publikacijos ir kt., daugiausia lietuvių kalba. Instrukcija.
Vilnius Tech elektroninės knygos
Daugiatemė, tarp jų teisė. Prenumeruojamų elektroninių knygų sąrašas
Wiley Online Library
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – teisė, kriminologija. Prenumeruojamos Full Collection žurnalų sąrašas.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
Britannica Online
Enciklopedija.
Europeana
Skaitmeninė biblioteka, teikianti prieigą prie knygų, laikraščių, filmų ištraukų, žemėlapių, nuotraukų ir kitų dokumentų iš Europos valstybių nacionalinių bibliotekų, archyvų, muziejų.
IATE (Interactive Terminology for Europe)
Teisinių terminų duomenų bazė visomis Europos Sąjungos kalbomis, kurioje galima rasti dominantį terminą kita kalba ir šio termino kilmę (šaltinius, kuriuose jie yra naudojami).
Lituanistika
Tarptautinė mokslinė bibliografinių įrašų, santraukų ir visateksčių dokumentų bazė, kurioje kaupiama informacija apie pasaulyje vykdomus lituanistikos tyrimus, kurių objektas Lietuvos valstybės, visuomenės, kultūros, lietuvių tautos, kalbos raida ir dabartis.
Visuotinė lietuvių enciklopedija
Mokslinis informacinis leidinys, Lietuvos visuomenei pateikiantis susistemintą informaciją apie pasaulį ir Lietuvą.
Enciklopedija.
Europeana
Skaitmeninė biblioteka, teikianti prieigą prie knygų, laikraščių, filmų ištraukų, žemėlapių, nuotraukų ir kitų dokumentų iš Europos valstybių nacionalinių bibliotekų, archyvų, muziejų.
IATE (Interactive Terminology for Europe)
Teisinių terminų duomenų bazė visomis Europos Sąjungos kalbomis, kurioje galima rasti dominantį terminą kita kalba ir šio termino kilmę (šaltinius, kuriuose jie yra naudojami).
Lituanistika
Tarptautinė mokslinė bibliografinių įrašų, santraukų ir visateksčių dokumentų bazė, kurioje kaupiama informacija apie pasaulyje vykdomus lituanistikos tyrimus, kurių objektas Lietuvos valstybės, visuomenės, kultūros, lietuvių tautos, kalbos raida ir dabartis.
Visuotinė lietuvių enciklopedija
Mokslinis informacinis leidinys, Lietuvos visuomenei pateikiantis susistemintą informaciją apie pasaulį ir Lietuvą.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
BASE (Bielefeld Academic Search Engine)
Viena didžiausių paieškos sistemų, leidžianti atlikti paiešką atvirosios prieigos moksliniuose ištekliuose. Tarp temų – teisė.
Core-Paieškos sistema
Sistema atliekanti atvirosios prieigos informacijos šaltinių paiešką.
DOAB (Directory of Open access Books)
Įvairių mokslo sričių elektroninių knygų katalogas.
Google Mokslinčius
Paieškos sistema, leidžianti ieškoti informacijos recenzuojamose žurnaluose, disertacijose, knygose.
Lietuvos elektroninė akademinė biblioteka (eLABa)
Lietuvos e. akademinėje bibliotekoje – akademinių institucijų mokslo/meno publikacijos, studijų baigiamieji darbai.
Viena didžiausių paieškos sistemų, leidžianti atlikti paiešką atvirosios prieigos moksliniuose ištekliuose. Tarp temų – teisė.
Core-Paieškos sistema
Sistema atliekanti atvirosios prieigos informacijos šaltinių paiešką.
DOAB (Directory of Open access Books)
Įvairių mokslo sričių elektroninių knygų katalogas.
Google Mokslinčius
Paieškos sistema, leidžianti ieškoti informacijos recenzuojamose žurnaluose, disertacijose, knygose.
Lietuvos elektroninė akademinė biblioteka (eLABa)
Lietuvos e. akademinėje bibliotekoje – akademinių institucijų mokslo/meno publikacijos, studijų baigiamieji darbai.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
Europos Sajungos teisės aktų duomenų bazė
Svetainė turinti Europos Sąjungos steigimo ir veikimo sutartis, ES reglamentus, direktyvas ir sprendimus, naujausius teisinius dokumentus, ES teisės aktų santraukas.
EUR-Lex
Portale suteikiama prieiga prie ES teisės, Europos Sąjungos Teisingumo Teismo praktikos ir kitų viešų ES dokumentų.
Infolaw
Didžiosios Britanijos interneto svetainių teisės temomis elektroninė biblioteka.
INFOLEX. Praktika
Teisės portalas. Nacionalinių teismų praktika. Prieiga su slaptažodžiu, teirautis bibliotekininko.
INFOLEX.Teisės aktai
Teisės portalas. LR institucijų priimtų teisės aktų tekstai. Prieiga su slaptažodžiu, teirautis bibliotekininko.
International Bibliographic Database on Higher Education (HEDBIB)
Tarptautinė aukštojo mokslo bibliografinė duomenų bazė.
Lietuvos teisės aktų registras
Įstatymų ir kitų teisės aktų registras.
OpenDOAR
Knygų, straipsnių, magistro darbų, disertacijų ir kitų šaltinių duomenų bazių registras.
Scite
Dirbtinio intelekto pagrindu veikianti platforma, padedanti tyrėjams geriau atrasti ir įvertinti mokslinius straipsnius pasitelkiant išmaniąsias citatas – citatas, kuriose pateikiamas citatos kontekstas ir aprašoma, ar straipsnyje pateikiami patvirtinantys ar prieštaraujantys įrodymai.
Valstybė
E. žurnalas. Prieiga tik su slaptažodžiais. Dėl slaptažodžių kreiptis į bibliotekos darbuotojus arba el. paštu db@bibl.vdu.lt (prašome rašyti iš Universiteto el. pašto).
Verslo žinios
Elektroninis laikraštis. Prieiga skirta VDU bendruomenės nariams, susikūrusiems ir užsiregistravusiems asmeninę paskyrą instituciniais el. paštais, kurių pabaiga @vdu.lt, @stud.vdu.lt
Svetainė turinti Europos Sąjungos steigimo ir veikimo sutartis, ES reglamentus, direktyvas ir sprendimus, naujausius teisinius dokumentus, ES teisės aktų santraukas.
EUR-Lex
Portale suteikiama prieiga prie ES teisės, Europos Sąjungos Teisingumo Teismo praktikos ir kitų viešų ES dokumentų.
Infolaw
Didžiosios Britanijos interneto svetainių teisės temomis elektroninė biblioteka.
INFOLEX. Praktika
Teisės portalas. Nacionalinių teismų praktika. Prieiga su slaptažodžiu, teirautis bibliotekininko.
INFOLEX.Teisės aktai
Teisės portalas. LR institucijų priimtų teisės aktų tekstai. Prieiga su slaptažodžiu, teirautis bibliotekininko.
International Bibliographic Database on Higher Education (HEDBIB)
Tarptautinė aukštojo mokslo bibliografinė duomenų bazė.
Lietuvos teisės aktų registras
Įstatymų ir kitų teisės aktų registras.
OpenDOAR
Knygų, straipsnių, magistro darbų, disertacijų ir kitų šaltinių duomenų bazių registras.
Scite
Dirbtinio intelekto pagrindu veikianti platforma, padedanti tyrėjams geriau atrasti ir įvertinti mokslinius straipsnius pasitelkiant išmaniąsias citatas – citatas, kuriose pateikiamas citatos kontekstas ir aprašoma, ar straipsnyje pateikiami patvirtinantys ar prieštaraujantys įrodymai.
Valstybė
E. žurnalas. Prieiga tik su slaptažodžiais. Dėl slaptažodžių kreiptis į bibliotekos darbuotojus arba el. paštu db@bibl.vdu.lt (prašome rašyti iš Universiteto el. pašto).
Verslo žinios
Elektroninis laikraštis. Prieiga skirta VDU bendruomenės nariams, susikūrusiems ir užsiregistravusiems asmeninę paskyrą instituciniais el. paštais, kurių pabaiga @vdu.lt, @stud.vdu.lt