= Prenumeruojama
= Visatekstis
= Atviroji prieiga
= Paveikslėliai
= Vaizdinė medžiaga
= Garsinė medžiaga
Academic Search Ultimate (EBSCO) 
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto studijos, atletinis rengimas, trenerių darbas, sportinės veiklos analizė ir kt.
Ebook Central (Academic Complete)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto mokslas ir studijos, sporto medicina, trenerių rengimas ir kt.
EBSCO eBook Open Access Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – atskiros sporto šakos, sporto psichologija, sporto inovacijos ir kt.
Education Source (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto studijos, atletinis rengimas, fizinis pasirengimas ir kt.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto psichologija ir medicina, sporto vadyba, sportinė įranga ir kt.
PsycARTICLES (EBSCO)
American Psychological Association (APA) ir susijusių organizacijų mokslinių žurnalų duomenų bazė, tarp temų – sportas, fiziniai pratimai, traumos, sporto psichiatrija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
SAGE Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sportas, sporto ekonomika ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
SPORTDiscus with Full Text
Sporto ir sporto medicinos žurnalų bazė, pateikianti tyrimus sporto srityse nuo 1930 metų.
Springer eBooks Collections (Education Collection)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto psichologija ir medicina, sporto vadyba ir kt.
Springer Journals
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų - sporto mokslas, sporto sociologija, medicina, fiziologija ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto istorija, vadyba, trenerių darbas ir kt.
Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto studijos, atletinis rengimas, trenerių darbas, sportinės veiklos analizė ir kt.
Ebook Central (Academic Complete)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto mokslas ir studijos, sporto medicina, trenerių rengimas ir kt.
EBSCO eBook Open Access Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – atskiros sporto šakos, sporto psichologija, sporto inovacijos ir kt.
Education Source (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto studijos, atletinis rengimas, fizinis pasirengimas ir kt.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto psichologija ir medicina, sporto vadyba, sportinė įranga ir kt.
PsycARTICLES (EBSCO)
American Psychological Association (APA) ir susijusių organizacijų mokslinių žurnalų duomenų bazė, tarp temų – sportas, fiziniai pratimai, traumos, sporto psichiatrija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
SAGE Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sportas, sporto ekonomika ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
SPORTDiscus with Full Text
Sporto ir sporto medicinos žurnalų bazė, pateikianti tyrimus sporto srityse nuo 1930 metų.
Springer eBooks Collections (Education Collection)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto psichologija ir medicina, sporto vadyba ir kt.
Springer Journals
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų - sporto mokslas, sporto sociologija, medicina, fiziologija ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sporto istorija, vadyba, trenerių darbas ir kt.
Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
SAGE Journals Online 
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sportas, sporto ekonomika ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
PsycARTICLES (EBSCO)
American Psychological Association (APA) ir susijusių organizacijų mokslinių žurnalų duomenų bazė, tarp temų – sportas, fiziniai pratimai, traumos, sporto psichiatrija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
SPORTDiscus with Full Text Visatekste, prenum.
Sporto ir sporto medicinos žurnalų bazė, pateikianti tyrimus sporto srityse nuo 1930 metų.
Sporto mokslas
Lietuvos olimpinės akademijos leidinys, kuriame spausdinami straipsniai sporto mokslo teorijos, praktikos, treniruotės metodikos klausimais. Nagrinėjamos sporto istorijos, sporto vadybos, sociologijos, olimpinio sporto problemos.
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – sportas, sporto ekonomika ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
PsycARTICLES (EBSCO)
American Psychological Association (APA) ir susijusių organizacijų mokslinių žurnalų duomenų bazė, tarp temų – sportas, fiziniai pratimai, traumos, sporto psichiatrija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
SPORTDiscus with Full Text Visatekste, prenum.
Sporto ir sporto medicinos žurnalų bazė, pateikianti tyrimus sporto srityse nuo 1930 metų.
Lietuvos olimpinės akademijos leidinys, kuriame spausdinami straipsniai sporto mokslo teorijos, praktikos, treniruotės metodikos klausimais. Nagrinėjamos sporto istorijos, sporto vadybos, sociologijos, olimpinio sporto problemos.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
Google Scholar
Paieškos sistema, leidžianti ieškoti informacijos recenzuojamose žurnaluose, disertacijose, techniniuose pranešimuose, universitetų tinklalapiuose ir knygose.
Lietuvos elektroninė akademinė biblioteka (eLABa)
Integrali paieškos sistema, leidžianti ieškoti Lietuvos akademinių bibliotekų kataloguose ir atvirosios prieigos ištekliuose.
Lietuvos sporto universiteto virtuali biblioteka
Tai integrali paieškos sistema, leidžianti sporto tema ieškoti elektroninių tezių ir disertacijų duomenų bazėje, prenumeruojamose duomenų bazėse, atviros prieigos talpyklose ir archyvuose, kitose duomenų bazėse.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
OECD: Education
Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacija renka didelius tarptautinius duomenis tokiose srityse kaip visuomenės sveikatos stiprinimas, profesinė sveikata.
DART-Europe E-theses Portal
Europos nacionalinių ir universitetų bibliotekų saugyklose esančių elektroninių tyrimų tezių duomenų bazė, kurioje galima rasti virš 1 383 000 tezių, tame tarpe – sporto vadybos tema.
EBSCO Open Dissertations
Duomenų bazėje pateikiama informacija apie studentų baigiamuosius darbus, sukurtus Amerikos universitetuose nuo 1935 m. iki šių dienų, tame tarpe – sporto ir sveikatingumo temomis.
International Society for Sport Psychology
Tarptautinė sporto psichologijos draugija (ISSP) - tai organizacija, kurios tikslas - skatinti sporto psichologijos mokslinius tyrimus, praktiką ir plėtrą visame pasaulyje.
Sporto mokslas
Lietuvos olimpinės akademijos leidinys, kuriame spausdinami straipsniai sporto mokslo teorijos, praktikos, treniruotės metodikos klausimais. Nagrinėjamos sporto istorijos, sporto vadybos, sociologijos, olimpinio sporto problemos.
Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacija renka didelius tarptautinius duomenis tokiose srityse kaip visuomenės sveikatos stiprinimas, profesinė sveikata.
DART-Europe E-theses Portal
Europos nacionalinių ir universitetų bibliotekų saugyklose esančių elektroninių tyrimų tezių duomenų bazė, kurioje galima rasti virš 1 383 000 tezių, tame tarpe – sporto vadybos tema.
EBSCO Open Dissertations
Duomenų bazėje pateikiama informacija apie studentų baigiamuosius darbus, sukurtus Amerikos universitetuose nuo 1935 m. iki šių dienų, tame tarpe – sporto ir sveikatingumo temomis.
International Society for Sport Psychology
Tarptautinė sporto psichologijos draugija (ISSP) - tai organizacija, kurios tikslas - skatinti sporto psichologijos mokslinius tyrimus, praktiką ir plėtrą visame pasaulyje.
Sporto mokslas
Lietuvos olimpinės akademijos leidinys, kuriame spausdinami straipsniai sporto mokslo teorijos, praktikos, treniruotės metodikos klausimais. Nagrinėjamos sporto istorijos, sporto vadybos, sociologijos, olimpinio sporto problemos.