= Prenumeruojama
= Visatekstis
= Atviroji prieiga
= Paveikslėliai
= Vaizdinė medžiaga
= Garsinė medžiaga
Academic Search Ultimate (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija.
Cambridge Core
Humanitariniai, socialiniai mokslai, tarp temų − psichologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Cambridge Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė. Prenumeruotos Humanities and Social Sciences kolekcijos žurnalų sąrašas. Prenumeruotos Science, Technology and Medicine kolekcijos žurnalų sąrašas. Bazė prenumeruota iki 2006.10.31, pagal licenciją suteikiama prieiga prie licencijuoto turinio.
De Gruyter leidyklos elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija. Sąrašas.
Ebook Central (Academic Complete)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija.
Emerald Management eJournals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Health Source – Consumer Edition (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − sveikatos apsauga, medicina, maistas ir mityba, vaikų priežiūra, sporto medicina. Duomenų bazė suteikia prieigą prie knygų, pranešimų, ataskaitų.
Health Source: Nursing/Academic Edition (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − medicina, psichologija, slauga.
JSTOR
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija, socialinė antropologija, sociologija, statistika, sveikatos apsauga. Prenumeruojamos Arts & Sciences I, II, III, IV kolekcijos. Žurnalų sąrašai.
KTU leidyklos elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija. Prenumeruojamų knygų sąrašas.
MasterFILE Premier (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija. Publikacijos, informacinės knygos, biografijos, pirminiai dokumentų šaltiniai, vaizdų kolekcijos, žemėlapiai, šalių vėliavos ir kt.
MEDLINE (EBSCO).
Bibliografinėje duomenų bazėje pateikiama informacija apie slaugą, stomatologiją, veterinariją, sveikatos apsaugos sistemą. Duomenų bazę rengia JAV Nacionalinė medicinos biblioteka. Pateikiamos nuorodos į visateksčius straipsnius.
Oxford Journals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – biologija, medicina, sociologija, psichologija, socialinis darbas, teisė ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
PsycARTICLES (EBSCO)
American Psychological Association (APA) ir susijusių organizacijų visateksčių mokslinių žurnalų duomenų bazė. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas. Duomenų baze galima naudotis SMF Psichologijos katedroje ir Psichologijos klinikoje bei visose bibliotekose.
PsycTESTS (EBSCO)
American Psychological Association (APA) sukurti testai, apklausos ir kt. psichologinio vertinimo priemonės. Duomenų baze galima naudotis SMF Psichologijos katedroje ir Psichologijos klinikoje bei visose bibliotekose.
SAGE Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija.
ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija, psichiatrija, vaikų kalba. Dalis šaltinių – atviros prieigos.
SpringerLink Archive
Daugiatemė duomenų bazė. Prenumeruojamų žurnalų archyvas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – psichologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas. Suteikiama prieiga prie straipsnių nuo 1997 metų.
VilniusTechn elektroninės knygos
Knygos humanitarinių, fizinių, socialinių mokslų temomis: vadovėliai ir kt. mokomosios priemonės bei monografijos lietuvių kalba. Tarp temų − psichologija. Prenumeruojamų elektroninių knygų sąrašas.
Wiley Online Library
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija, psichoterapija. Prenumeruojamos Full Collection žurnalų sąrašas.
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija.
Cambridge Core
Humanitariniai, socialiniai mokslai, tarp temų − psichologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Cambridge Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė. Prenumeruotos Humanities and Social Sciences kolekcijos žurnalų sąrašas. Prenumeruotos Science, Technology and Medicine kolekcijos žurnalų sąrašas. Bazė prenumeruota iki 2006.10.31, pagal licenciją suteikiama prieiga prie licencijuoto turinio.
De Gruyter leidyklos elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija. Sąrašas.
Ebook Central (Academic Complete)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija.
Emerald Management eJournals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Health Source – Consumer Edition (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − sveikatos apsauga, medicina, maistas ir mityba, vaikų priežiūra, sporto medicina. Duomenų bazė suteikia prieigą prie knygų, pranešimų, ataskaitų.
Health Source: Nursing/Academic Edition (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − medicina, psichologija, slauga.
JSTOR
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija, socialinė antropologija, sociologija, statistika, sveikatos apsauga. Prenumeruojamos Arts & Sciences I, II, III, IV kolekcijos. Žurnalų sąrašai.
KTU leidyklos elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija. Prenumeruojamų knygų sąrašas.
MasterFILE Premier (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija. Publikacijos, informacinės knygos, biografijos, pirminiai dokumentų šaltiniai, vaizdų kolekcijos, žemėlapiai, šalių vėliavos ir kt.
MEDLINE (EBSCO).
Bibliografinėje duomenų bazėje pateikiama informacija apie slaugą, stomatologiją, veterinariją, sveikatos apsaugos sistemą. Duomenų bazę rengia JAV Nacionalinė medicinos biblioteka. Pateikiamos nuorodos į visateksčius straipsnius.
Oxford Journals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – biologija, medicina, sociologija, psichologija, socialinis darbas, teisė ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
PsycARTICLES (EBSCO)
American Psychological Association (APA) ir susijusių organizacijų visateksčių mokslinių žurnalų duomenų bazė. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas. Duomenų baze galima naudotis SMF Psichologijos katedroje ir Psichologijos klinikoje bei visose bibliotekose.
PsycTESTS (EBSCO)
American Psychological Association (APA) sukurti testai, apklausos ir kt. psichologinio vertinimo priemonės. Duomenų baze galima naudotis SMF Psichologijos katedroje ir Psichologijos klinikoje bei visose bibliotekose.
SAGE Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija.
ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija, psichiatrija, vaikų kalba. Dalis šaltinių – atviros prieigos.
SpringerLink Archive
Daugiatemė duomenų bazė. Prenumeruojamų žurnalų archyvas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – psichologija. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas. Suteikiama prieiga prie straipsnių nuo 1997 metų.
VilniusTechn elektroninės knygos
Knygos humanitarinių, fizinių, socialinių mokslų temomis: vadovėliai ir kt. mokomosios priemonės bei monografijos lietuvių kalba. Tarp temų − psichologija. Prenumeruojamų elektroninių knygų sąrašas.
Wiley Online Library
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų − psichologija, psichoterapija. Prenumeruojamos Full Collection žurnalų sąrašas.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
AllPsych Online Psychology Dictionary
Atvirosios prieigos psichologijos žodynas.
Britannica Online
Enciklopedija.
The Encyclopedia of Psychology
Psichologijos enciklopedija.
Encyclopedia.com
Daugiau kaip 50 000 straipsnių iš "The Columbia Encyclopedia".
Social Psychology Glossary
Socialinės psichologijos žodynas
Atvirosios prieigos psichologijos žodynas.
Britannica Online
Enciklopedija.
The Encyclopedia of Psychology
Psichologijos enciklopedija.
Encyclopedia.com
Daugiau kaip 50 000 straipsnių iš "The Columbia Encyclopedia".
Social Psychology Glossary
Socialinės psichologijos žodynas
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
Academic Index
Mokslinės informacijos paieškos sistema.
BASE
Viena didžiausių paieškos sistemų, atliekanti paiešką atvirosios prieigos moksliniuose ištekliuose.
Directory of Open Access Books (DOAB)
Knygų katalogas, kuriame pateikiamos įvairių mokslo sričių visatekstės e. knygos, tarp temų – psichologija. Šiame kataloge yra ir Vytauto Didžiojo universiteto knygų.
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Daugiatemis mokslinių žurnalų katalogas, tarp temų –psichologija.
Directory of Open Access Repositories – OpenDOAR
Atvirosios prieigos institucinių talpyklų registras.
Google Books
Daugiatemė knygų paieškos sistema.
Google Scholar
Mokslinės informacijos paieškos sistema, kuri ieško, straipsnių, disertacijų, knygų, ir kt. leidinių, kuriuos išleido mokslinės leidyklos, profesionalų bendrijos, universitetai ir kiti mokslo institutai.
Lietuvos elektroninė akademinė biblioteka (eLABa)
Integrali paieškos sistema, leidžianti ieškoti Lietuvos akademinių bibliotekų kataloguose ir atvirosios prieigos ištekliuose.
Psych Web
Nuorodos į įvairias psichologijos sritis, temines knygas ir žurnalus, paslaugas, mokslinius tyrinėjimus ir kt.
Registry of Open Access Repositories ROAR
Atvirosios prieigos talpyklų registras pateikiantis daugiau nei 1000 nuorodų į įvairias institucines talpyklas visame pasaulyje.
ScienceResearch.com
Mokslinės informacijos paieškos sistema, leidžianti vienu metu atlikti paiešką daugelyje mokslinių žurnalų ir duomenų bazių.
Mokslinės informacijos paieškos sistema.
BASE
Viena didžiausių paieškos sistemų, atliekanti paiešką atvirosios prieigos moksliniuose ištekliuose.
Directory of Open Access Books (DOAB)
Knygų katalogas, kuriame pateikiamos įvairių mokslo sričių visatekstės e. knygos, tarp temų – psichologija. Šiame kataloge yra ir Vytauto Didžiojo universiteto knygų.
Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Daugiatemis mokslinių žurnalų katalogas, tarp temų –psichologija.
Directory of Open Access Repositories – OpenDOAR
Atvirosios prieigos institucinių talpyklų registras.
Google Books
Daugiatemė knygų paieškos sistema.
Google Scholar
Mokslinės informacijos paieškos sistema, kuri ieško, straipsnių, disertacijų, knygų, ir kt. leidinių, kuriuos išleido mokslinės leidyklos, profesionalų bendrijos, universitetai ir kiti mokslo institutai.
Lietuvos elektroninė akademinė biblioteka (eLABa)
Integrali paieškos sistema, leidžianti ieškoti Lietuvos akademinių bibliotekų kataloguose ir atvirosios prieigos ištekliuose.
Psych Web
Nuorodos į įvairias psichologijos sritis, temines knygas ir žurnalus, paslaugas, mokslinius tyrinėjimus ir kt.
Registry of Open Access Repositories ROAR
Atvirosios prieigos talpyklų registras pateikiantis daugiau nei 1000 nuorodų į įvairias institucines talpyklas visame pasaulyje.
ScienceResearch.com
Mokslinės informacijos paieškos sistema, leidžianti vienu metu atlikti paiešką daugelyje mokslinių žurnalų ir duomenų bazių.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
BMJ Journals Online
Atvirosios prieigos medicinos ir sveikatos sričių žurnalai.
Free Medical Journals
Atvirosios prieigos medicinos mokslų žurnalai.
Highwire Press
Atvirosios prieigos žurnalai.
Lyčių studijos ir tyrimai
Šiaulių universiteto leidžiamas žurnalas lyčių studijų tema.
Lietuvos psichologų sąjunga (LPS)
Laisvanoriška psichologų visuomeninė organizacija.
Medicinos teorija ir praktika
Vilniaus medicinos draugijos leidžiamas žurnalas, skirtas plačiai sveikatos priežiūros specialistų auditorijai.
Psichologija
Vilniaus universiteto leidžiamas leidinys.
Sveikatos mokslai
Visuomenės sveikata, medicina, slauga. Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos leidžiamas žurnalas.
Vaikų ir jaunimo psichologų asociacija (VJPA)
Savanoriška ne pelno siekianti organizacija, jungianti psichologus, dirbančius su vaikais ir jaunimu.
Atvirosios prieigos medicinos ir sveikatos sričių žurnalai.
Free Medical Journals
Atvirosios prieigos medicinos mokslų žurnalai.
Highwire Press
Atvirosios prieigos žurnalai.
Lyčių studijos ir tyrimai
Šiaulių universiteto leidžiamas žurnalas lyčių studijų tema.
Lietuvos psichologų sąjunga (LPS)
Laisvanoriška psichologų visuomeninė organizacija.
Medicinos teorija ir praktika
Vilniaus medicinos draugijos leidžiamas žurnalas, skirtas plačiai sveikatos priežiūros specialistų auditorijai.
Psichologija
Vilniaus universiteto leidžiamas leidinys.
Sveikatos mokslai
Visuomenės sveikata, medicina, slauga. Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos leidžiamas žurnalas.
Vaikų ir jaunimo psichologų asociacija (VJPA)
Savanoriška ne pelno siekianti organizacija, jungianti psichologus, dirbančius su vaikais ir jaunimu.