= Prenumeruojama
= Visatekstis
= Atviroji prieiga
= Paveikslėliai
= Vaizdinė medžiaga
= Garsinė medžiaga
Academic Search Ultimate (EBSCO) 
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
Apskaitos, audito ir mokesčių aktualijos
E. laikraštis. Prieiga tik su slaptažodžiais. Dėl slaptažodžių kreiptis į bibliotekos darbuotojus arba el. paštu db@bibl.vdu.lt (prašome rašyti iš Universiteto el. pašto).
Buhalterija: apskaitos ir mokesčių apžvalga
E. laikraštis. Prieiga tik su slaptažodžiais. Dėl slaptažodžių kreiptis į bibliotekos darbuotojus arba el. paštu db@bibl.vdu.lt (prašome rašyti iš Universiteto el. pašto).
Business Source Ultimate (EBSCO)
Kygos įvairiomis ekonomikos ir finansų temomis.
Cambridge Core
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamos Humanities and Social Sciences kolekcijos žurnalų sąrašas.
De Gruyter leidyklos elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika, finansai ir bankininkystė. Sąrašas.
Ebook Central (Academic Complete) 
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
EBSCO eBook Academic Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
EBSCO eBook Open Access Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
Emerald Management eJournals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
HathiTrust Digital Library 
Skaitmeninė biblioteka, jungianti JAV universitetų bibliotekų išteklius.
JSTOR
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamos Arts & Sciences I, II, III, IV kolekcijos. Žurnalų sąrašai.
KTU leidyklos elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų knygų sąrašas.
MasterFILE Premier (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
Newspaper Source (EBSCO)
JAV ir kt. valstybių laikraščių straipsniai, TV ir radijo naujienos.
Oxford Journals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Regional Business News (EBSCO)
JAV verslo žurnalai ir laikraščiai.
SAGE Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
ScienceDirect
Leidyklos Elsevier duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojami žurnalai ir elektroninės knygos.
Springer Journals
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Valstybė
E. žurnalas. Prieiga tik su slaptažodžiais. Dėl slaptažodžių kreiptis į bibliotekos darbuotojus arba el. paštu db@bibl.vdu.lt (prašome rašyti iš Universiteto el. pašto).
Verslo žinios
Laikraštis.
Vilniaus universiteto leidyklos elektroninės knygos
Prenumeruojamos tik elektroninės knygos: monografijos, studijų knygos, straipsnių rinkiniai, šaltinių publikacijos ir kt., daugiausia lietuvių kalba. Instrukcija.
Vilnius Tech elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų elektroninių knygų sąrašas.
Wiley Online Library
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
Apskaitos, audito ir mokesčių aktualijos
E. laikraštis. Prieiga tik su slaptažodžiais. Dėl slaptažodžių kreiptis į bibliotekos darbuotojus arba el. paštu db@bibl.vdu.lt (prašome rašyti iš Universiteto el. pašto).
Buhalterija: apskaitos ir mokesčių apžvalga
E. laikraštis. Prieiga tik su slaptažodžiais. Dėl slaptažodžių kreiptis į bibliotekos darbuotojus arba el. paštu db@bibl.vdu.lt (prašome rašyti iš Universiteto el. pašto).
Business Source Ultimate (EBSCO)
Kygos įvairiomis ekonomikos ir finansų temomis.
Cambridge Core
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamos Humanities and Social Sciences kolekcijos žurnalų sąrašas.
De Gruyter leidyklos elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika, finansai ir bankininkystė. Sąrašas.
Ebook Central (Academic Complete)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
EBSCO eBook Academic Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
EBSCO eBook Open Access Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
Emerald Management eJournals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
HathiTrust Digital Library
Skaitmeninė biblioteka, jungianti JAV universitetų bibliotekų išteklius.
JSTOR
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamos Arts & Sciences I, II, III, IV kolekcijos. Žurnalų sąrašai.
KTU leidyklos elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų knygų sąrašas.
MasterFILE Premier (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai.
Newspaper Source (EBSCO)
JAV ir kt. valstybių laikraščių straipsniai, TV ir radijo naujienos.
Oxford Journals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Regional Business News (EBSCO)
JAV verslo žurnalai ir laikraščiai.
SAGE Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
ScienceDirect
Leidyklos Elsevier duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojami žurnalai ir elektroninės knygos.
Springer Journals
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Valstybė
E. žurnalas. Prieiga tik su slaptažodžiais. Dėl slaptažodžių kreiptis į bibliotekos darbuotojus arba el. paštu db@bibl.vdu.lt (prašome rašyti iš Universiteto el. pašto).
Verslo žinios
Laikraštis.
Vilniaus universiteto leidyklos elektroninės knygos
Prenumeruojamos tik elektroninės knygos: monografijos, studijų knygos, straipsnių rinkiniai, šaltinių publikacijos ir kt., daugiausia lietuvių kalba. Instrukcija.
Vilnius Tech elektroninės knygos
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų elektroninių knygų sąrašas.
Wiley Online Library
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
Accounting, Business Studies and Economics Dictionary
Buhalterijos, verslo ir ekonomikos terminų žodynas.
Britannica Online
Virtuali enciklopedija.
Dictionary.com
Virtualus žodynas.
EH.net Encyclopedia
E. ekonomikos istorijos enciklopedija.
Encyclopedia of Business Case Terms
Verslo terminų enciklopedija.
Encyclopedia.com
Virtuali enciklopedija, leidžianti atlikti paiešką virš 200 individualių enciklopedijų ir žinynų.
Buhalterijos, verslo ir ekonomikos terminų žodynas.
Britannica Online
Virtuali enciklopedija.
Dictionary.com
Virtualus žodynas.
EH.net Encyclopedia
E. ekonomikos istorijos enciklopedija.
Encyclopedia of Business Case Terms
Verslo terminų enciklopedija.
Encyclopedia.com
Virtuali enciklopedija, leidžianti atlikti paiešką virš 200 individualių enciklopedijų ir žinynų.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
BASE (Bielefeld Academic Search Engine)
Viena didžiausių paieškos sistemų, atliekanti paiešką atvirosios prieigos moksliniuose ištekliuose, įskaitant tezes. Tarp temų ekonomika ir finansai. Dalis šaltinių – visateksčiai.
DOAB (Directory of Open Access Books)
Įvairių mokslo sričių elektroninių knygų katalogas, jame – ir Vytauto Didžiojo universiteto knygos.
DOAJ (Directory of Open Access Journals)
Daugiatemis mokslinių žurnalų katalogas, tarp temų – rinkodara.
FreeFullPDF
Atvirosios prieigos mokslinių išteklių paieškos sistema. Tarp temų – ekonomika ir finansai.
Google Scholar
Paieškos sistema, leidžianti ieškoti informacijos recenzuojamose žurnaluose, disertacijose, magistro darbuose, techniniuose pranešimuose, universitetų tinklalapiuose ir knygose. Tarp temų – ekonomika ir finansai. Dalis šaltinių – visateksčiai.
Lietuvos akademinė elektroninė biblioteka (eLABa)
Integrali paieškos sistema, leidžianti ieškoti Lietuvos akademinių bibliotekų kataloguose ir atvirosios prieigos ištekliuose.
OpenDOAR (Directory of Open Access Repositories)
Atvirosios prieigos institucinių talpyklų registras, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prieigą gali riboti talpyklos nuostatos, pvz., prieinama intranete.
Viena didžiausių paieškos sistemų, atliekanti paiešką atvirosios prieigos moksliniuose ištekliuose, įskaitant tezes. Tarp temų ekonomika ir finansai. Dalis šaltinių – visateksčiai.
DOAB (Directory of Open Access Books)
Įvairių mokslo sričių elektroninių knygų katalogas, jame – ir Vytauto Didžiojo universiteto knygos.
DOAJ (Directory of Open Access Journals)
Daugiatemis mokslinių žurnalų katalogas, tarp temų – rinkodara.
FreeFullPDF
Atvirosios prieigos mokslinių išteklių paieškos sistema. Tarp temų – ekonomika ir finansai.
Google Scholar
Paieškos sistema, leidžianti ieškoti informacijos recenzuojamose žurnaluose, disertacijose, magistro darbuose, techniniuose pranešimuose, universitetų tinklalapiuose ir knygose. Tarp temų – ekonomika ir finansai. Dalis šaltinių – visateksčiai.
Lietuvos akademinė elektroninė biblioteka (eLABa)
Integrali paieškos sistema, leidžianti ieškoti Lietuvos akademinių bibliotekų kataloguose ir atvirosios prieigos ištekliuose.
OpenDOAR (Directory of Open Access Repositories)
Atvirosios prieigos institucinių talpyklų registras, tarp temų – ekonomika ir finansai. Prieigą gali riboti talpyklos nuostatos, pvz., prieinama intranete.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
EconStor
Ekonomikos mokslinių publikacijų atvirosios prieigos portalas, tarp temų – ekonomika ir finansai.
EBPO – Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacija
36 valstybes vienijanti tarptautinė organizacija, besivadovaujanti atstovaujamosios demokratijos ir laisvosios rinkos ekonominiais principais.
IMF eLibrary
Tarptautinio valiutos fondo periodiniai leidiniai, knygos, studijos, statistiniai leidiniai makroekonomikos, globalizacijos, prekybos, demografijos, besivystančių rinkų, skurdo mažinimo ir kt. temomis.
Internet Archive
Pasaulinė skaitmeninė biblioteka, tarp temų − ekonomika ir finansai. Užsiregistravusieji vartotojai gali parsisiųsti knygas skaitymui namuose 14 dienų.
IFRS Foundation
Ne pelno siekianti viešojo intereso organizacija, įsteigta sukurti visame pasaulyje pripažintą apskaitos standartų rinkinį.
Lietuvos laisvosios rinkos institutas
Privati, pelno nesiekianti, nepolitinė organizacija, įsteigta 1990 metais.
Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministerija
Scite
Dirbtinio intelekto pagrindu veikianti platforma, padedanti tyrėjams geriau atrasti ir įvertinti mokslinius straipsnius. Šioje platformoje pasitelkiamos išmaniosios citatos, kuriose pateikiamas kontekstas ir nurodoma, ar straipsnyje pateikiami duomenys teisingi, ar neteisingi.
The World Bank Open Knowledge Repository
Atvirosios prieigos talpyklos e. ištekliai: visateksčiai straipsniai, knygos, ataskaitos, studijos ir kt.
Ekonomikos mokslinių publikacijų atvirosios prieigos portalas, tarp temų – ekonomika ir finansai.
EBPO – Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacija
36 valstybes vienijanti tarptautinė organizacija, besivadovaujanti atstovaujamosios demokratijos ir laisvosios rinkos ekonominiais principais.
IMF eLibrary
Tarptautinio valiutos fondo periodiniai leidiniai, knygos, studijos, statistiniai leidiniai makroekonomikos, globalizacijos, prekybos, demografijos, besivystančių rinkų, skurdo mažinimo ir kt. temomis.
Internet Archive
Pasaulinė skaitmeninė biblioteka, tarp temų − ekonomika ir finansai. Užsiregistravusieji vartotojai gali parsisiųsti knygas skaitymui namuose 14 dienų.
IFRS Foundation
Ne pelno siekianti viešojo intereso organizacija, įsteigta sukurti visame pasaulyje pripažintą apskaitos standartų rinkinį.
Lietuvos laisvosios rinkos institutas
Privati, pelno nesiekianti, nepolitinė organizacija, įsteigta 1990 metais.
Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministerija
Scite
Dirbtinio intelekto pagrindu veikianti platforma, padedanti tyrėjams geriau atrasti ir įvertinti mokslinius straipsnius. Šioje platformoje pasitelkiamos išmaniosios citatos, kuriose pateikiamas kontekstas ir nurodoma, ar straipsnyje pateikiami duomenys teisingi, ar neteisingi.
The World Bank Open Knowledge Repository
Atvirosios prieigos talpyklos e. ištekliai: visateksčiai straipsniai, knygos, ataskaitos, studijos ir kt.