= Prenumeruojama
= Visatekstis
= Atviroji prieiga
= Paveikslėliai
= Vaizdinė medžiaga
= Garsinė medžiaga
Academic Search Ultimate (EBSCO) 
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, teisė, filosofija, ekonomika ir kt.
Cambridge Core
Daugiatemė humanitarinių ir socialinių mokslų duomenų bazė, tarp temų – politika, viešasis administravimas, filosofija, istorija ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Central and Eastern European Online Library (CEEOL) 
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, teisė, komunikacija, filosofija, ekonomika ir kt.
Ebook Central (Academic Complete)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, teisė, komunikacija ir kt.
Europos Sąjungos teisės aktų duomenų bazė
Europos Sąjungos teisės aktų duomenų bazė, kurioje rasite − Europos Sąjungos steigimo ir veikimo sutartis, ES reglamentus, direktyvas, naujausius teisinius dokumentus ir ES teisės aktų santraukas.
Emerald Management eJournals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, teisė ir kt.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešoji politika, administravimas, viešieji ryšiai, politika ir kt.
EBSCO eBook Academic Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – politika, viešasis administravimas, istorija, teisė ir kt.
EBSCO eBook Open Access Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, istorija, politika.
JSTOR
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, tarptautiniai santykiai ir kt. Prenumeruojamos Arts & Sciences I, II, III, IV kolekcijos. Žurnalų sąrašai.
MasterFILE Premier (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politiką, istorija, teisė ir kt.
Oxford Journals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešoji politika, teisė, istorija ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
SAGE Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, tarptautiniai santykiai, teisė ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
ScienceDirect
Daugiatemė žurnalų straipsnių ir knygų duomenų bazė, tarp temų – viešoji politika, administravimas, viešieji ryšiai, politika ir kt. Prenumeruojami žurnalai Freedom Collection ir elektroninės knygos.
Springer Journals
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, tarptautiniai santykiai, migracija, medijos. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, istorija, teisė ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Wiley Online Library
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, viešieji ryšiai, politika, teisė, istorija, filosofija ir kt. Prenumeruojamos Full Collection žurnalų sąrašas.
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, teisė, filosofija, ekonomika ir kt.
Cambridge Core
Daugiatemė humanitarinių ir socialinių mokslų duomenų bazė, tarp temų – politika, viešasis administravimas, filosofija, istorija ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Central and Eastern European Online Library (CEEOL)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, teisė, komunikacija, filosofija, ekonomika ir kt.
Ebook Central (Academic Complete)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, teisė, komunikacija ir kt.
Europos Sąjungos teisės aktų duomenų bazė
Europos Sąjungos teisės aktų duomenų bazė, kurioje rasite − Europos Sąjungos steigimo ir veikimo sutartis, ES reglamentus, direktyvas, naujausius teisinius dokumentus ir ES teisės aktų santraukas.
Emerald Management eJournals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, teisė ir kt.
eBooks on ScienceDirect
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešoji politika, administravimas, viešieji ryšiai, politika ir kt.
EBSCO eBook Academic Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – politika, viešasis administravimas, istorija, teisė ir kt.
EBSCO eBook Open Access Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, istorija, politika.
JSTOR
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, tarptautiniai santykiai ir kt. Prenumeruojamos Arts & Sciences I, II, III, IV kolekcijos. Žurnalų sąrašai.
MasterFILE Premier (EBSCO)
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politiką, istorija, teisė ir kt.
Oxford Journals Collection
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešoji politika, teisė, istorija ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
SAGE Journals Online
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, tarptautiniai santykiai, teisė ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
ScienceDirect
Daugiatemė žurnalų straipsnių ir knygų duomenų bazė, tarp temų – viešoji politika, administravimas, viešieji ryšiai, politika ir kt. Prenumeruojami žurnalai Freedom Collection ir elektroninės knygos.
Springer Journals
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, tarptautiniai santykiai, migracija, medijos. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Taylor & Francis
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, politika, istorija, teisė ir kt. Prenumeruojamų žurnalų sąrašas.
Wiley Online Library
Daugiatemė duomenų bazė, tarp temų – viešasis administravimas, viešieji ryšiai, politika, teisė, istorija, filosofija ir kt. Prenumeruojamos Full Collection žurnalų sąrašas.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
Council of Europe Online Resources
Europos Tarybos atvirieji ištekliai įvairiomis temomis, tarp temų – viešasis administravimas.
Encyclopaedia Britannica
Bendro pobūdžio virtuali enciklopedija, kurioje išsamiai pateikiamos visos šiuo metu sukauptos žmonijos žinios.
Encyclopedia.com
Virtuali enciklopedija, kurioje kaupiama informacija iš kitų paskelbtų žodynų, enciklopedijų ir informacinių darbų.
LIDA tezauras
Lietuvos HSM duomenų archyvas Lida tezauras, skirtas susijusių terminų paieškai, tarp temų – viešasis administravimas.
Online Dictionary of the Social Sciences
Socialinių mokslų žodynas, kuriame pateikiama daugiau nei 900 šiai mokslo sričiai būdingų terminų.
Thesaurus.com
Bendrasis žodynas, nurodantis prasminius žodžių ryšius.
Visuotinė lietuvių enciklopedija
„Visuotinės lietuvių enciklopedijos“ suskaitmeninta bandomoji versija, kurioje rasite žodyną, spausdintų tekstų, iliustracijų ir straipsnių. Enciklopedija nuolat pildoma ir atnaujinama.
Europos Tarybos atvirieji ištekliai įvairiomis temomis, tarp temų – viešasis administravimas.
Encyclopaedia Britannica
Bendro pobūdžio virtuali enciklopedija, kurioje išsamiai pateikiamos visos šiuo metu sukauptos žmonijos žinios.
Encyclopedia.com
Virtuali enciklopedija, kurioje kaupiama informacija iš kitų paskelbtų žodynų, enciklopedijų ir informacinių darbų.
LIDA tezauras
Lietuvos HSM duomenų archyvas Lida tezauras, skirtas susijusių terminų paieškai, tarp temų – viešasis administravimas.
Online Dictionary of the Social Sciences
Socialinių mokslų žodynas, kuriame pateikiama daugiau nei 900 šiai mokslo sričiai būdingų terminų.
Thesaurus.com
Bendrasis žodynas, nurodantis prasminius žodžių ryšius.
Visuotinė lietuvių enciklopedija
„Visuotinės lietuvių enciklopedijos“ suskaitmeninta bandomoji versija, kurioje rasite žodyną, spausdintų tekstų, iliustracijų ir straipsnių. Enciklopedija nuolat pildoma ir atnaujinama.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
BASE (Bielefeld Academic Search Engine)
Viena didžiausių paieškos sistemų, atliekanti paiešką atvirosios prieigos moksliniuose ištekliuose (žurnaluose, institucinėse talpyklose, skaitmeninėse kolekcijose ir kt.).
DOAB (Directory of Open access Books)
Įvairių mokslo sričių elektroninių knygų katalogas. Šiame kataloge yra patalpintos ir Vytauto Didžiojo universiteto knygos viešojo administravimo ir politikos mokslų temomis.
DOAJ (Directory of Open Access Journals)
Mokslinių leidinių katalogas, tarp temų – viešasis administravimas, politika, komunikacija.
FreeFullPDF
Mokslinių išteklių paieškos sistema, kurioje rasite temų – viešasis administravimas, politika, komunikacija.
Google Scholar
Paieškos sistema, leidžianti ieškoti informacijos recenzuojamose žurnaluose, disertacijose, techniniuose pranešimuose, universitetų tinklalapiuose ir knygose.
Lietuvos elektroninė akademinė biblioteka (eLABa)
Integrali paieškos sistema, leidžianti ieškoti Lietuvos akademinių bibliotekų kataloguose ir atvirosios prieigos ištekliuose.
OpenDOAR (Directory of Open Access Repositories) 
Duomenų talpyklų registras. Įvairių mokslo sričių recenzuojamieji straipsniai, konferencijų pranešimai, knygos, mokymosi kursų medžiaga, garso ir vaizdo įrašai, mokslinių tyrimų duomenys, nepublikuoti darbai, ataskaitos, daktaro disertacijos ir tezės, nepublikuoti konferencijų pranešimai ir kt., tarp temų – viešasis administravimas, politika ir ekonomika.
ScienceResearch.com
Mokslinės informacijos paieškos sistema, kurioje yra įvairių temų, tarp temų – viešasis administravimas, Europos Sąjungos politika.
WorldWideScience.org
Pasaulinė paieškos sistema nacionalinėse ir tarptautinėse mokslinėse duomenų bazėse bei svetainėse.
Viena didžiausių paieškos sistemų, atliekanti paiešką atvirosios prieigos moksliniuose ištekliuose (žurnaluose, institucinėse talpyklose, skaitmeninėse kolekcijose ir kt.).
DOAB (Directory of Open access Books)
Įvairių mokslo sričių elektroninių knygų katalogas. Šiame kataloge yra patalpintos ir Vytauto Didžiojo universiteto knygos viešojo administravimo ir politikos mokslų temomis.
DOAJ (Directory of Open Access Journals)
Mokslinių leidinių katalogas, tarp temų – viešasis administravimas, politika, komunikacija.
FreeFullPDF
Mokslinių išteklių paieškos sistema, kurioje rasite temų – viešasis administravimas, politika, komunikacija.
Google Scholar
Paieškos sistema, leidžianti ieškoti informacijos recenzuojamose žurnaluose, disertacijose, techniniuose pranešimuose, universitetų tinklalapiuose ir knygose.
Lietuvos elektroninė akademinė biblioteka (eLABa)
Integrali paieškos sistema, leidžianti ieškoti Lietuvos akademinių bibliotekų kataloguose ir atvirosios prieigos ištekliuose.
OpenDOAR (Directory of Open Access Repositories)
Duomenų talpyklų registras. Įvairių mokslo sričių recenzuojamieji straipsniai, konferencijų pranešimai, knygos, mokymosi kursų medžiaga, garso ir vaizdo įrašai, mokslinių tyrimų duomenys, nepublikuoti darbai, ataskaitos, daktaro disertacijos ir tezės, nepublikuoti konferencijų pranešimai ir kt., tarp temų – viešasis administravimas, politika ir ekonomika.
ScienceResearch.com
Mokslinės informacijos paieškos sistema, kurioje yra įvairių temų, tarp temų – viešasis administravimas, Europos Sąjungos politika.
WorldWideScience.org
Pasaulinė paieškos sistema nacionalinėse ir tarptautinėse mokslinėse duomenų bazėse bei svetainėse.
= Prenumeruojama = Visatekstis = Atviroji prieiga = Paveikslėliai = Vaizdinė medžiaga = Garsinė medžiaga
DART-Europe
Europos tezių paieškos portalas. Naudojantis šia paieškos sistema, daktaro disertacijų ir magistro darbų galima ieškoti 559 universitetuose iš 28 šalių.
Europos Sąjungos Komisijos svetainė
Oficiali Europos Sąjungos Komisijos svetainė, kurioje rasite informaciją apie Europos Sąjungos regionų plėtrą, statistiką, finansavimą, viešuosius pirkimus, mokslinius tyrimus ir inovacijas.
Eurostat 
Europos Sąjungos statistikos tarnyba, kurioje rasite informacijos apie suderintus Europos Sąjungos, euro zonos, Europos ekonomikos statistinius rodiklius ir pateiktus palyginimus bei objektyvią kintančios Europos panoramą.
IMF eLibrary
Tarptautinio valiutos fondo periodiniai ir statistiniai leidiniai – administravimo, makroekonomikos, globalizacijos, prekybos, demografijos, besivystančių rinkų, skurdo mažinimo temomis.
Internet Archive
Pasaulinė skaitmeninė biblioteka, tarp temų − viešasis administravimas, politika, tarptautiniai santykiai, komunikacija, medijos.
Kanopy
Vaizdo transliacijų platforma. Tarp filmų temų – viešoji politika, administravimas, filosofija, teisė, istorija ir kt.
LiDA
Lietuvos humanitarinių ir socialinių mokslų duomenų archyvas.
Lietuvos laisvosios rinkos institutas
Instituto svetainėje pateikiama daug pasisakymų ir analitinės medžiagos įvairiomis viešojo administravimo, politikos temomis.
Lietuvos Respublikos Seimo svetainė
Internetinė svetainė, kurioje galima rasti Seimų istoriją, informaciją apie dabartinio Seimo veiklą, ryšius su visuomene, tarptautinius ryšius, teisės aktų informacinę sistemą ir teisės aktų registrą.
Lietuvos Respublikos teisės aktų registras
Lietuvos Respublikos teisės aktų registras – laisvai prieinamas, nemokamas ir oficialus LR teisės aktų šaltinis elektroninėje erdvėje.
Lituanistika
Tarptautinė mokslinė duomenų bazė, apimanti humanitarinių bei socialinių mokslų tyrimus, kurių objektas yra Lietuvos valstybės, visuomenės, kultūros, lietuvių tautos, kalbos raida ir dabartis.
Mano Vyriausybė
Vyriausybės interneto vartai, leidžiantys surasti reikiamą informaciją apie ministrų kabineto veiklą. Piliečiai gali susipažinti su aktualiais Vyriausybės rengiamais ir priimtais sprendimais, įsitraukti į rūpimų sprendimų priėmimą.
MRU leidyklos elektroninės knygos
MRU leidžiamas atvirosios prieigos viešosios politikos ir viešojo administravimo sričių žurnalas.
Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras
Naudinga informacija apie nevyriausybines organizacijas: jų veiklas, finansavimą ir įvairius projektus.
Open Dissertations (EBSCO Publishing)
Atvirosios prieigos disertacijų duomenų bazė, kurioje pateikiamos disertacijos nuo XX a. pradžios iki šių dienų.
Organization for Security and Co-operation in Europe
Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacija (ESBO), kurioje rasite informacijos apie organizacijos veiklą, abipusio pasitikėjimo skatinimą, konfliktų prevenciją ir valdymą, demokratines reformas, žmogaus teises ir pagrindines laisves, pilietinės visuomenės stiprinimą ir laisvų bei demokratinių rinkimų skatinimą.
Oxford University Research Archive (ORA)
Oxfordo universiteto mokslinės produkcijos institucinė talpykla, kurioje rasite monografijas, straipsnius ir studijų baigiamuosius darbus viešojo administravimo temomis.
Scite
Dirbtinio intelekto pagrindu veikianti platforma, padedanti tyrėjams geriau atrasti ir įvertinti mokslinius straipsnius pasitelkiant išmaniąsias citatas – citatas, kuriose pateikiamas citatos kontekstas ir aprašoma, ar straipsnyje pateikiami patvirtinantys ar prieštaraujantys įrodymai.
Valstybės tarnybos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos
Svetainėje galima rasti naudingos informacijos apie bendrą, finansinę, statistinę ir teisinę informaciją apie valstybės tarnybą.
Europos tezių paieškos portalas. Naudojantis šia paieškos sistema, daktaro disertacijų ir magistro darbų galima ieškoti 559 universitetuose iš 28 šalių.
Europos Sąjungos Komisijos svetainė
Oficiali Europos Sąjungos Komisijos svetainė, kurioje rasite informaciją apie Europos Sąjungos regionų plėtrą, statistiką, finansavimą, viešuosius pirkimus, mokslinius tyrimus ir inovacijas.
Eurostat
Europos Sąjungos statistikos tarnyba, kurioje rasite informacijos apie suderintus Europos Sąjungos, euro zonos, Europos ekonomikos statistinius rodiklius ir pateiktus palyginimus bei objektyvią kintančios Europos panoramą.
IMF eLibrary
Tarptautinio valiutos fondo periodiniai ir statistiniai leidiniai – administravimo, makroekonomikos, globalizacijos, prekybos, demografijos, besivystančių rinkų, skurdo mažinimo temomis.
Internet Archive
Pasaulinė skaitmeninė biblioteka, tarp temų − viešasis administravimas, politika, tarptautiniai santykiai, komunikacija, medijos.
Kanopy
Vaizdo transliacijų platforma. Tarp filmų temų – viešoji politika, administravimas, filosofija, teisė, istorija ir kt.
LiDA
Lietuvos humanitarinių ir socialinių mokslų duomenų archyvas.
Lietuvos laisvosios rinkos institutas
Instituto svetainėje pateikiama daug pasisakymų ir analitinės medžiagos įvairiomis viešojo administravimo, politikos temomis.
Lietuvos Respublikos Seimo svetainė
Internetinė svetainė, kurioje galima rasti Seimų istoriją, informaciją apie dabartinio Seimo veiklą, ryšius su visuomene, tarptautinius ryšius, teisės aktų informacinę sistemą ir teisės aktų registrą.
Lietuvos Respublikos teisės aktų registras
Lietuvos Respublikos teisės aktų registras – laisvai prieinamas, nemokamas ir oficialus LR teisės aktų šaltinis elektroninėje erdvėje.
Lituanistika
Tarptautinė mokslinė duomenų bazė, apimanti humanitarinių bei socialinių mokslų tyrimus, kurių objektas yra Lietuvos valstybės, visuomenės, kultūros, lietuvių tautos, kalbos raida ir dabartis.
Mano Vyriausybė
Vyriausybės interneto vartai, leidžiantys surasti reikiamą informaciją apie ministrų kabineto veiklą. Piliečiai gali susipažinti su aktualiais Vyriausybės rengiamais ir priimtais sprendimais, įsitraukti į rūpimų sprendimų priėmimą.
MRU leidyklos elektroninės knygos
MRU leidžiamas atvirosios prieigos viešosios politikos ir viešojo administravimo sričių žurnalas.
Nevyriausybinių organizacijų informacijos ir paramos centras
Naudinga informacija apie nevyriausybines organizacijas: jų veiklas, finansavimą ir įvairius projektus.
Open Dissertations (EBSCO Publishing)
Atvirosios prieigos disertacijų duomenų bazė, kurioje pateikiamos disertacijos nuo XX a. pradžios iki šių dienų.
Organization for Security and Co-operation in Europe
Europos saugumo ir bendradarbiavimo organizacija (ESBO), kurioje rasite informacijos apie organizacijos veiklą, abipusio pasitikėjimo skatinimą, konfliktų prevenciją ir valdymą, demokratines reformas, žmogaus teises ir pagrindines laisves, pilietinės visuomenės stiprinimą ir laisvų bei demokratinių rinkimų skatinimą.
Oxford University Research Archive (ORA)
Oxfordo universiteto mokslinės produkcijos institucinė talpykla, kurioje rasite monografijas, straipsnius ir studijų baigiamuosius darbus viešojo administravimo temomis.
Scite
Dirbtinio intelekto pagrindu veikianti platforma, padedanti tyrėjams geriau atrasti ir įvertinti mokslinius straipsnius pasitelkiant išmaniąsias citatas – citatas, kuriose pateikiamas citatos kontekstas ir aprašoma, ar straipsnyje pateikiami patvirtinantys ar prieštaraujantys įrodymai.
Valstybės tarnybos departamentas prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos
Svetainėje galima rasti naudingos informacijos apie bendrą, finansinę, statistinę ir teisinę informaciją apie valstybės tarnybą.